Velg kostplan – Spis deg slank og frisk!

Velg kostplan

Endelig!

Vårt datasystem – basert på kunstig intelligens, kan nå fortelle deg eksakt hva du skal spise for raskest mulig å gå ned i vekt (inntil 10 kg på 4 uker – kanskje mer), eller hvordan du på få uker kan spise deg frisk eller bedre fra en rekke forskjellige livsstilsykdommer.

Bli medlem av FB-gruppen «Spør Thor». Der treffer du mer enn 71 000 andre medlemmer – alle med interesse for hvordan de kan gå raskt ned i vekt, eller spise seg friske eller bedre fra en rekke livsstilsykdommer. 

Start ditt nye liv i dag – det er bare noen tastetrykk unna! 

Slik går du fram: 

Det første du må gjøre er å merke av hvilket alternativ du mener er relevant for deg. (se nedenfor). Du kan kun velge ett av alternativene.

ALTERNATIV 0

Her finner du en kostplan som kombinerer et ketogent kosthold med vegetariske prinsipper. En unik kostplan du ikke finner noe annet sted. Kostplanen er svært godt egnet for alle som ønsker å gå ned i vekt, og/eller spise seg friske eller bedre, fra en eller flere livsstilsykdommer, men som samtidig ønsker å å legg spesiell vekt på hensynet til dyrevelferd og et renere miljø.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 1

Jeg liker ikke å lage mat og ønsker en superenkel kostplan for rask vektreduksjon og god helse

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 2

Jeg er helt frisk og ønsker og gå raskest mulig ned i vekt. Jeg ønsker en kostplan som er litt ekstrem og som inneholder korte «fasteperioder».
430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 3

Jeg ønsker en kostplan der jeg kan gå raskt ned i vekt, men som i tillegg kan tilpasses barn og normalvektige. 

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 4

Jeg ønsker en kostplan som gir rask vektreduksjon, men som også kan praktiseres slik at den kan benyttes av barn og normalvektige. Kostplanen må ta hensyn til de helseutfordringer/diagnoser jeg har merket av senere.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 5

Dette alternativet skal kun benyttes av personer som har vært i kontakt med Thor Foseid, og som har fått anbefalt hvilken kostplan de skal velge.

 

430,– ENGANGSBELØP
    Cart