Spis deg slank og frisk! - Spis deg slank og frisk!

Spis deg slank og frisk!

Spis deg slank og frisk

Med mine kostplaner kan du spise deg både slank og frisk – det er mye enklere enn du tror!

Denne nettsiden er etablert slik at du kan få tilgang til kanskje de mest effektive og helsefremmende kostplaner som i dag tilbys, enten du skal ned i vekt eller vil gjøre et forsøk på å spise deg frisk fra en eller flere livsstilsykdommer. Kostplanene er unike ved at de – avhengig av hvordan de praktiseres, kan benyttes av både overvektige og normalvektige – barn som voksne. Det betyr at alle kostplanene er familievennlige og tilpasset alle fra 4 – 100 +. En familie – en kostplan!

Næringsmidler i en riktig kombinasjon kan effektivt øke kroppens fettforbrenning, stoppe unormal fettlagring og bringe overvektige raskt ned i vekt. Mange opplever også betennelser i kroppen som ikke skyldes hverken bakterier eller virus, og som ikke lar seg påvirke av moderne medisin. Slike betennelser kalles for autoimmune, og ofte lar de seg påvirke av noen små endringer i kostholdet.

Kostplanene er en del av en e-bok som du mottar på e-post (pdf-fil). Kostplanen er  tilpasset både overvektige og normalvektige – alt avhenger av hvordan kostplanene praktiseres, og er i tillegg tilpasset en rekke forskjellige diagnoser. Kostplanene er familievennlige og kan benyttes av alle fra 4 år til 100+

Om du vil så kan ditt nye liv starte allerede i morgen!

Dette sier Thor Foseid

    Cart