SUKSESSHISTORIER - Spis deg slank og frisk!

SUKSESSHISTORIER


Thor Foseid har gjennom årene mottatt flere tusen tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Dette er personer som har fått et nytt liv etter at de startet på en kostplan satt sammen av Thor Foseid. Noen av disse tilbakemeldingene har blitt anonymisert og vi har fått tilgang til et titalls slik at alle kan få et klart bilde av hvordan en kostplan kan gjøre en forskjell – noen ganger gi mennesker et helt nytt liv.

 

Jeg undres...

Jeg har i mange år slitt med overvekt. Jeg har vært i dialog med fastlegen min når det gjelder dette også. Jeg har skrevet opp alt jeg har spist over en periode. Legen har sett på dette og innrømmet at, ja du er overvektig, men også underernært.
Jeg har tenkt at kostholdet mitt sammen med hard trening 3-5 dager i uken er jo nødt for å gi resultater. I beste fall så har vektnåla stått stille. Nei, jeg har ikke trent feil. Jeg har nemlig brukt en dullion kroner på personlig trener som virkelig har fått det beste ut av meg. Markløft og benkpress, sykkelturer på inntil 5 mil i slengen, kondisjon og styrke i skjønn forening. Til og med pilates og yoga er gjort for at kroppen skal roe ned og søvnen skal være optimal.

Er jeg unntaket? Er det jeg som skal være unntaket som bekrefter regelen om at trening og det kjernesunne kostholdet ikke skal få meg ned i matchvekt? Jeg har holdt på med dette i nokså mange år. Mange ganger har jeg tenkt at nå orker jeg ikke mer. Jeg kommer uansett til å forbli overvektig så lenge jeg lever. Ca 2 mnd av livet mitt har jeg nå tillat meg å stole helt og fast på kunnskapene til Thor Foseid.
Leser daglig det han skriver her inne. Følger rådene han kommer med og leser egen kostplan.
Det som slår meg er at jeg trenger ikke noen forskningsrapporter. Jeg trenger ikke leger eller andre "fagfolk" som sier at dette er rett eller galt. Jeg trenger kun meg selv, ja og Thor Foseid da Vekten min er i bruk nesten hver uke. Klærne blir større og større. Størrelsen på matposjonene blir mindre og mindre. Kos er ikke lenger det samme som mat eller noe å putte i munnen. Det er ikke lenger farlig å kjenne på litt sult. Smertene i kneet er borte.

Behovet for middagshvil er borte. Bruker heller min elsykkel enn å kjøre bil. Bedre med trapp enn heis. Går gjerne 2 timers kveldstur med hundene istedet for en halvtime. Ja, overskuddet er helt utrolig!
Nei, jeg er ikke hjernevasket ei heller betalt for å skrive dette!
Kjenner bare at det gjør noe med meg når jeg i den senere tid leser side opp og side ned om mennesker som etterspør rapporter og alt mulig når det gjelder disse kostplanene og den informasjonen som Thor Foseid anbefaler. Valget er jo særdeles enkelt- kjøp eller la være.

Jeg har hørt på skolemedisinen i altfor mange år, uten at det har gitt resultater. I tillegg til alle de positive resultatene jeg har fått som er beskrevet ovenfor så har jeg også mistet 14 overflødige kilo på 2 måneder. For meg er det forskningsrapport god nok!Lise Stormo

Minus 10 kg

Takker for et veldig godt opplegg. Det har hjulpet meg veldig mye selv om jeg ikke var så veldig overvektig.
Har gått ned 10 kg nå som var målet mitt. Kjenner at kroppen generelt har det mye bedre, og er blitt mye bedre av min Rosacea.

Mottatt på mail 30.10.18
Oppfordring

PS. Jeg jobber som gynekolog og har ila det siste året oppfordret flere av mine pasienter til å sjekke ut planene deres.
Har fått mange fornøyde tilbakemeldinger.
Stå på videre folkens, dere gjør en VIKTIG jobb!

Stabil vekt

Hei. Har fulgt kostholdsprogrammet ditt i et par måneder nå, og må bare takke deg!

I motsetning til mange av dine pasienter slet jo jeg med vektoppgang, og nå er vekta stabil. Kroppen tar opp de næringsstoffene den skal, ingen vitaminmangler, masse energi til både jobb og trening, og generelt mer ro i kroppen. I tillegg er fordøyelsesplagene kraftig redusert, og jeg er 95% symptomfri fra «kronisk» irritert tykktarm som legene
kalte det.

Vel og merke har jeg også kombinert kostholdsprogrammet ditt med diverse avslappingsøvelser, pusteteknikker og meditasjon samt også fermentert enkelte grønnsaker, drikke og kokt kraft av margben/oksehaler. Men sistnevnte er vel helt greit på et helsefremmede kosthold antar jeg, da fermenteringa bryter ned stivelsen og
karbohydratene?

Vi trenger faktisk flere som deg, og jeg håper inderlig at dine innspill slipper til i media, blant helsemyndigheter, politikere og produsenter. Tenk hvor positivt det hadde vært om fast food restauranter (som det er haugevis av) og annet tull kan ersattes med restauranter som servererer LCHF matretter og et større utvalg i butikkhyllene med ren, naturlig og helsefremmede matvarer uten korn, melk, sukker og alle andre tilsetningsstoffer som mange produkter er berika med. Folkeopplysning er sentral så produsenter og andre faktisk ser at det er mulig å få til solid avkastning på helsefremmede matvarer, og det gjør også livet litt enklere om man er på farta og ønsker å unne seg et sunt måltid.

Minus 10,3 kg

Ferdig med 4 uker på kostplan 1. 10,3 kg i minus. Veldig fornøyd med det, men enda mer fornøyd med at jeg igjen kan gå ei mil uten at knærne hovner og jeg ender med betennelse. ( har artrose i begge knær

2,9 kg på 3 dager

Nå må jeg dele noe med dere. Jeg har fra januar gått på Grete Roede og trent 2 styrke og 2 kondisjonstreninger i uka (5-8timer) og vekta har lirka seg 3.5kg ned og 11cm inn i midjen 😩…og jeg har MYE å ta av! Men jeg har aldri gitt opp selv om disse månedene har vært deprimerende. Jeg har lavt stoffskifte og begynte på kostplan 3 på mandag(trener ikke nå).Hadde jo bestemt meg for å ikke gå på vekta før etter 14 dager,men fristelsen ble for stor til å la være og vet dere hva? Vet jo at dette er mest vann men alikevel så har jeg gått ned 2.9 kg på 3 dager 😀 😀 😀 Så det jeg har brukt nesten 4 mnd på har jeg brukt 3 dager på nå 😀 👍Formen er helt elendig og kjenner kroppen min holder på å omstille seg men dette kommer jeg aldri til å gi opp! Tusen takk Thor for at du er den du er og hjelper oss med dette ♡

Jippppppppiiiiiiii 🎈🎈🎈🎈

Da er de 4 første ukene på kp 1 ferdig. Har ikke rukket å måle meg enda, men veie meg, DET rakk jeg 👏👏 MINUS 10.4 kg, og jeg er såååååååå glad og fornøyd.
Har ileostomi, (utlagt tynntarm) og ingen tykktarm, så jeg var VELDIG spent. Det eneste jeg har gjort er å kutte ut rå grønnsaker, og bare brukt frosne og varmet de på svak varme under lokk -gjerne med en ts smør.
Ikke vondt i magen, og mye mindre vondt i fibro kroppen. Har og myyyye mer krefter og energi, og fatuige er ikke et stort problem mer 👏👏👏👏
Komplett lykke faktisk 🎈🎈🎈🎈 vil gjerne bli kvitt 20 kg til, og tenker at uke 4 på planen, med div middager og luncher blir REST OF MYE LIFE ❤
Så tuuuusen takk for et fantastisk opplegg Thor 👏🎈👏🎈👏

Goooood dag til deg og deg og deg og….. 🍄🌶🍅

Trening

Innimellom synes jeg det rundt om blir fremstilt som om trening på LCHF er null problem etter 3-4 uker. Vil bare si at det varierer fra person til person, og avhengig av hvilken form for trening man driver med. Jeg har nå brukt 4mnd på å gjennomføre den samme løpeøkten jeg gjorde med moderat karboinntak tidligere, og det med 10-12 kg mindre ballast( yay!). Når pulsen er lav har det vært problemfritt hele veien, så fort jeg har tatt litt i har energien forsvunnet og jeg har da som regel gitt opp med forsøket fordi det blir for ubehagelig til at jeg gidder. Nå derimot er følelsen en helt annen. Jeg ikke testet skikkelig ut ennå, men det kan virke som om det stemmer det som blir sagt, at fett som treningsenergi holder mye lengre og oksygenopptaket bedres. Overraskende nok kan jeg nå også ha rimelig høy puls uten å gå tom med det første. Øktene jeg løper er som oftest 5km på 25min, og det har alltid vært tungt for meg å gjennomføre disse øktene da jeg veide 95kg (178cm høy). Så også nå, men jeg merker energien er på vei tilbake og at også løping på striks lavkarbo vil funke veldig bra. Det tar bare litt tid, for noen. Hvis noen har tips og triks i forhold til trening på LCHF, så kom gjerne med det  🙂

Mye god mat

Hei på dere 🤗 👍i dag var det 1 uke siden jeg startet på kostplan 1, da viser vekt ned 2,7 kg er strålende fornøyd. Har aldri gått så mye ned , med så mye god mat hver dag 😍 😋. Jeg er innforstått med at neste uke blir det å slite på fettlaget og da går det senere. 🤗og formen er blitt mye bedre pleide å sovne foran TV ‘en det gjør jeg ikke mer 👍ønsker dere alle en fin dag , og lykke til videre på kostplan. 

Takk Thor!

Så da snublet jeg over Thor sin plan da og det bare føltes riktig så jeg bare satte i gang. Nå fire uker etter oppstart viser vekten 11.4 kg ned på disse ukene. Det er mye og jeg forventer ikke at det skal fortsette slik selv om jeg fortsatt har mye å ta av. Har ikke en gang satt en målvekt, jeg stoler på at kroppen vil vise meg hvor den trenger å være. Det har vært fint å kjenne at jeg greier å leve på denne typen mat. Søtsuget er borte og jeg har fått en ro ift mat og matlaging jeg har manglet før. Det er fint å kjenne at man kan lage god mat med mye smak på denne dietten og samtidig enkelt raske sammen noe i full fart når man ikke har så god tid. Det har også vært interessant å observere litt utenfra hvor stor rolle mat og kos med mat og drikke har fått i vårt samfunn. Det å være på utsiden der og kjenne at man skiller seg ut har også vært fint å kjenne på for jeg klarer det helt fint og er bare ærlig om at dette er viktig for meg og da ofrer jeg kosen. Kanskje noe av det mest interessante har vært å kjenne at jeg ikke lenger forbinder mat med kos på samme måte som før? Jeg er spent på hvordan dette vil utvikle seg for min del.
Det har ikke vært helt uproblematisk heller å gå på kostplanen. Jeg har hatt en del melkesyre i musklene og vært veldig sliten noen dager. Men jeg har da latt kroppen hvile og prøvd å lytte til den i stedet for å stresse og presse på med mer aktivitet. Jeg har funnet ut at jeg trenger en del salt og at det gjør meg bedre. Men fortsatt kjenner jeg at det nok er en stund til jeg kan presse kroppen veldig hardt. Utgangspunktet mitt var jo en kropp på 105,5 kg som begynte å knirke i sammensetningene før dietten så mulig jeg har hatt noe andre utfordringer som skulle vært sjekket ut før oppstart. Men sansene er skjerpet, hudømheten er borte, leddsmerter er borte og hevelser i kroppen er borte. Det kjennes ut som jeg har vært dopet og sløvet ned i flere år og at nå er dette ute av kroppen. Jeg gleder meg til å se hvordan fortsettelsen blir. Takk Thor for at du har laget disse planene og følger opp med mye info her på gruppa.

Fornøyd!

I dag er den store dagen her. Min datter står til konfirmasjon og jeg satte meg et mål om at jeg skulle kvitte meg med 10 kg og 10 cm i livet……. Hipp, hipp hurra for meg….. Det har jeg klart, så fornøyd!

Mer energi

Tusen takk til Thor som har laget en sånn fantastisk plan. 
Ferdig med uke 3 på kp1.
Min mann minus 7kg og jeg minus 6kg, da står det bare igjen 22kg på min mann og 25kg på meg… 
Men best av alt formen er betraktelig bedre en før, magen er mere fornøyd, sover bedre og langt om lenge mere energi  ❤ ❤ ❤

Artrose

Er det muuulig at jeg allerede i dag, dag 3, på kp. 1, kjenner mindre smerte i alle mine vonde (artrose) ledd?….. , eller innbiller jeg meg…?
Mitt svar: Ja det er ganske vanlig

Fire uker!

Minus fire kg på 1 1/2 uke 😍

Hei igjen. 

Jeg har nå snart fullført fire uker med kostplan 1 og er kjempefornøyd. Har gått ned over 6 kilo, men det aller beste er at muskelsmertene i hofter og bein er så godt som borte. Jeg vil selvfølgelig fortsette med dette kostholdet. Tusen takk!

Æ e så fornøyd!  😀 😀

Æ har kostplan 2 å har gått ned 18 kg siden bynnelsen av mars, har mye mer energi enn før, bedre søvnkvalitet og lite symptoma på ADHD. I påska knuste æ kneet å har sotte me foten i gips fra ankeln t lysken, har tilført litt karbohydrata i kosten for æ leste hær på gruppa at d va smart for å få bruddet t å gro normalt. Så siden påske har æ vært i null aktivitet og spist glutenfritt knekkebrød til frokost og lunsj, men har alikavæll gått ned i vekt. 
Takk Thor!  😀

Minus 21 kg + 26,5 kilo!

Hei Thor. Er så glad og takknemlig for at jeg oppdaget kostplanene dine. Har slitt med helsen i mange år og har både lavt stoffskifte, fibromyalgi og Sjøgrens. Vekten har bare økt og økt de siste årene og har vel prøvd det meste av slankekurer uten stort hell. 
De siste 10 ukene har jeg og min mann fulgt kostplan 1. Resultatet er minus  21 kilo på meg og minus 26,5 kilo på min mann. Vi har fulgt planen slavisk de første 4 ukene. Etter dette har vi fulgt prinsippene i  uke 4 men byttet om på måltider og matvarer så lenge det er innenfor planen. De første 2 ukene var tøffe med en del hodepine masse melkesyre i beina og en god del  sultfølelse. Etter dette har det gått veldig greit og vi har kost oss med masse god mat. 
Vi har ikke trent og bare gått noen små turer men kiloene har likevel forsvunnet
Jeg har i denne perioden kuttet ned på stoffskiftemedisiner og stivheten i kroppen er kraftig redusert. Muskel og leddsmerter er ikke noe særlig bedre men satser på at dette også bedrer seg etterhvert. Har uansett fått en veldig mye bedre hverdag med mye mer overskudd
Så tusen takk!

Rask ned i vekt?

Så takknemlig etter å ha fått en solid boost på livet. Etter 8 uker har jeg mistet 24 kg jeg føler dette kan bare fortsette hvis en er tålmodig og følger hovedprinsippene. Har slitt med albue og skulder i flere år, dette føles også mye bedre. Takk Thor.

Diabetes?

Hei Thor. Vært hos diabetes spesialist i dag. Tatt ultralyd av halsårer og på venstre side var plakk i åren redusert med 30%. Dette er takket være din kostplan!!!!! Jeg er ydmyk og veldig takknemlig.

Hei Thor. Etter at jeg begynte med kostplan å reversere diabetes type 2 gikk det bare noen måneder så kunne jeg slutte med Metformin. Blodtrykksmedisin kunne jeg også slutte. Jeg hadde ved siste måling av langtidsblodsukker 4,7-

Blodtrykk?

Er medisinfri, blodprøver fine, normalt blodtrykk, stabil vekt og nesten symptomfri fra Fibro. Legen min sier at jeg må absolutt fortsette, men han har ikke lov å anbefale det til andre med Fibro hvis de ikke selv foreslår det.

Kolesterol

Hei, vektnedgang 7 kg. Etter 4 uker hadde HBA1C gått ned så jeg har ikke lenger diabetes. Kolesterol gått ned fra 7,6 til 5,9. Blodtrykksmedisinen (den ene) halvert. Levaxin redusert. Kostplanen er fantastisk!!! Gleder meg alltid til middag, så mye godt.

Fibromyalgi / ME?

Hodet er lettere (ME) og for første gang på maaange år har Fibro’n ikke kjørt meg i grøfta denne våren. Hver vår har jeg vært sengeliggende i uker med uhorvelige smerter – ikke i år!!».

IBS / Ulcerøs Kolitt?

Startet på kostplan, har UC, IBS, fibromyalgi, polyartrose og endel allergier bla alle typer mel, soya og nøtter. Nå har jeg vært hos lege og tatt utvidede blodprøver, og alt var helt topp – noen som forstår hvordan dette kan ha seg?

Ledd og muskelsmerter?

Bare en liten tilbakemelding! Jeg hadde mange plager; verking i ledd, muskelsmerter, dårlig nattesøvn, nedsatt energi, depressiv tilstand, fordøyelsesplager, ukontrollert spising (og en vekt på vei oppover). I dag kan jeg måle en vektnedgang på drøye 7,5 kg. Jeg har nå en vekt jeg er svært fornøyd med! De andre plagene mine er borte!

ADHD

Etter 2 uker med planlegging, utprøving av retter, så startet jeg for fullt med planen. Og for en effekt! Etter 3 dager kom første kommentarer fra kollegaer på jobb: «Det er noe annerledes ved deg- du ser så fresh ut! Veldig hyggelig og motiverende. I tillegg har klærne blitt romsligere og energien økende.
Vi er ikke opptatt av vektmåling- da det fort får er negativt fokus. Vi er opptatt av helsefremmende kosthold, og en eventuell vektnedgang får være en bonus.
Barna har vært fornøyde, og har daglig kommet med positive tilbakemeldinger: «Maten vi har hatt har smakt mye bedre enn jeg trodde», «Ukens meny var toppers», «Jippi, får jeg smoothie- det er sååå godt!»
I tillegg er humøret til barnet med ADHD mer stabilt på bare en uke med endring av kost.
Vi gleder oss til fortsettelsen! Tusen takk til deg Thor, og ditt team, for god hjelp med kostplan!

Blodtrykk / Kolesterol

Hei, har gått på kostplan 6 uker. Vektnedgang 7 kg. Etter 4 uker hadde HBA1C gått ned så jeg har ikke lenger diabetes. Kolesterol gått ned fra 7,6 til 5,9. Blodtrykksmedisinen (den ene) halvert. Levaxin redusert. Kostplanen er fantastisk!!! Gleder meg alltid til middag, så mye godt. Salat og grønnsaker har jeg ikke vært flink til før, men nå elsker jeg det. Stabilt blodsukker! Fikk bare så lyst å fortelle dette. Takk for en god plan!! Jeg anbefaler deg!!!

————————

På 8 mnd ned 21 kg Resultat av blod prøver kom i dag;19 av 20 målinger var bedre nå enn hva de var når jeg startet på kostplanen – i desember, den 20’ene var innen Max/min.
Blodtrykket er gått ned ,blodtrykk medisiner halvert .Neste mål er å slutte med kolesterol medisinene Satt meg som mål å redusere vekten med 22,6 kg innen 1.juni med start 1 .aug 2018.MEGET fornøyd med Thors planer

————————

I dag har jeg vært på Aker Sykehus og avdeling for preventiv kardiologi og jeg har aldri siden jeg ble hjertesyk hatt så fine blodprøver, kolesterolet det dårlige hadde gått ned til 4 og triglyserider på 3,1, blodsukkeret var helt innafor det normale etc etc. Jeg har aldri levd så strengt som jeg gjør nå, men det er helt klart det som skal til for min del. Blodprøvene ble tatt for en uke siden.
Har gått ned kjenner jeg, men ikke vært på vekten. Vente til det har gått en måned med det. Takk for ett godt opplegg.

————————

Hei, har gått på kostplan 6 uker. Vektnedgang 7 kg. Etter 4 uker hadde HBA1C gått ned så jeg har ikke lenger diabetes. Kolesterol gått ned fra 7,6 til 5,9. Blodtrykksmedisinen (den ene) halvert. Levaxin redusert. Kostplanen er fantastisk!!! Gleder meg alltid til middag, så mye godt. Salat og grønnsaker har jeg ikke vært flink til før, men nå elsker jeg det. Stabilt blodsukker! Fikk bare så lyst å fortelle dette. Takk for en god plan!! Jeg anbefaler deg!!!

———————————–

Var hos min diabetes lege i går. Hadde 6,2 i langtidsblodsukker. En åre i halsen var blitt en god del mindre avleiring i siden jeg var der i August. Han og jeg var glad og imponerte over at Thors kostplan er grunn til dette fantastiske resultatet. Har også redusert vekten med mange kilo. Mitt blodtrykk har vært høyt over lang tid men superfint blodtrykk målt i går.
Dette er stor motivasjon til å fortsette som jeg gjør. Virkelig stor helsegevinst!!! Hurra for Thor Foseid.

————————–

Gladnyhet! Etter ca 7-8 uker på plan 2, fikk jeg i dag beskjed av legen at om ikke lenge kan jeg prøve meg uten blodtrykksmedisiner. Jeg hadde FARLIG høyt for ett år siden, og fikk da beskjed om at jeg måtte regne med å gå på medisiner resten av livet.

————————–

Hei Thor
Takk for den reisen, og opplevelsen jeg har fått av å følge din kostplan. For bare noen få hundrelapper, og mye vilje har jeg fått mye kunnskap, og et helt nytt liv.
Høyt blodtrykk, diabetes 2 er jeg ikke lenger en kandidat for.
Stive ledd, vonde muskler, halsbrann mm. er heller ikke lenger et problem. Jeg lever i dag bokstavelig talt et mye lettere liv.
Jeg har stor glede av og anbefaler deg til alle som er interessert av mine resultater -39 kg. Jeg er veldig takknemlige for at du finns og tusen takk for den jobben du gjør

Diabetes

Etter at jeg begynte med kostplan for å reversere diabetes type 2 gikk det bare noen måneder så kunne jeg slutte med Metformin. Blodtrykksmedisin kunne jeg også slutte med. Jeg hadde ved siste måling av langtidsblodsukker 4,7.Til tider ligger måling om morgenen ved faste på 3,7.

—————————-

Hei, har gått på kostplan 6 uker. Vektnedgang 7 kg. Etter 4 uker hadde HBA1C gått ned så jeg har ikke lenger diabetes. Kolesterol gått ned fra 7,6 til 5,9. Blodtrykksmedisinen (den ene) halvert. Levaxin redusert. Kostplanen er fantastisk!!! Gleder meg alltid til middag, så mye godt. Salat og grønnsaker har jeg ikke vært flink til før, men nå elsker jeg det. Stabilt blodsukker! Fikk bare så lyst å fortelle dette. Takk for en god plan!! Jeg anbefaler deg!!!

Hei! Jeg har lyst til å komme med en tilbakemelding på hva jeg opplever ved å følge kostplanen jeg fikk tilsendt. Med diabetes type 2 har jeg alltid hatt et fastende blodsukker på morgenen mellom 8-9, noen ganger høyere. I går hadde jeg 5,6, i dag 5,3. Det har jo aldri skjedd siden jeg fikk diabetes for 13 år siden. Det er jo helt sprøtt! Tusen takk! Dette motiverer meg til å fortsette med kostplanen. God og enkel mat er det også.

———————————-

Var hos min diabetes lege i går. Hadde 6,2 i langtidsblodsukker. En åre i halsen var blitt en god del mindre avleiring i siden jeg var der i August. Han og jeg var glad og imponerte over at Thors kostplan er grunn til dette fantastiske resultatet. Har også redusert vekten med mange kilo.

——————————-

Hei! Jeg har brukt kostplan. Er nå 22 kg lettere, og uten diabetes 2. Dette er maten for meg. Jeg har ikke lenger noen mage/tarmproblem, men unngår svinekjøtt.

——————————-

Hei Thor
Takk for den reisen, og opplevelsen jeg har fått av å følge din kostplan. For bare noen få hundrelapper, og mye vilje har jeg fått mye kunnskap, og et helt nytt liv.
Høyt blodtrykk, diabetes 2 er jeg ikke lenger en kandidat for.
Stive ledd, vonde muskler, halsbrann mm. er heller ikke lenger et problem. Jeg lever i dag bokstavelig talt et mye lettere liv.
Jeg har stor glede av og anbefaler deg til alle som er interessert av mine resultater -39 kg. Jeg er veldig takknemlige for at du finns og tusen takk for den jobben du gjør

Divertikulitt (mage/tarm)

Tuuuusen takk for en super kostplan!!! Har benyttet kostplan i 14 dager nå. Divertikulittene mine holder seg i ro og kiloene tappes ifra kroppen. Hadde ALDRI trudd at jeg skulle merke forskjell så raskt️ Så igjen tusen takk for at jeg har fått «livet» og energien tilbake.

Fedmeoperert / Slankeoperert

Hei igjen Thor. Jeg vil komme med en positiv oppdatering til deg. Jeg er fedmeoperert og har benyttet kostplanen i 15 dager og har jeg gått ned 5,4kg.
Mine kraftige blodsukkerfall som kontrollerte hverdagen min, forsvant etter bare noen få dager. Jeg har av forskjellige årsaker ikke kunnet følge måltidsplanen til punkt og prikke, men følger anbefalinger og henter ut måltider jeg kan spise fra planen.
Ser fram til tiden framover og er utrolig takknemlig.

——————————

Hei, har begynt på kostplan for slankeopererte og har gått ned 12 kilo, men det beste er at jeg er kvitt mageproblemer og «dumping». Kjempefornøyd!

————————–

Etter Gastric bypass operasjonen i 2013 har jeg slitt med blodsukker fall etter omtrent hvert eneste måltid. Dette skjedde fort og brått, som gjorde at jeg ble skjelven og hev meg over alt jeg kunne spise. Dette resulterte selvfølgelig i dumping… Og der kom den evig onde sirkelen. Måtte også spise hver eneste time for å ikke bli dårlig. Jeg er vant til å trene mye, men spesielt under trening fikk jeg blodsukkerfall og måtte spise mellom slaga.

Nå kan jeg trene i flere timer uten påfyll, jeg har mer energi og er mer utholden. Jeg har lagt på meg 20 kg igjen etter jeg var på mitt tynneste etter Gastric bypass operasjonen. Ingen dietter fungerte på meg selv med timesvis på treningsstudiet. Jeg forstår selvfølgelig nå hvorfor etter å ha lest innledningen i Kostplan 5. Nå blir jeg også fortere mett, noe som er utrolig deilig. Har frem til nå gått ned 6 kg.

—————————

Jeg kan love at man bør gjøre alt før man tar en slankeoperasjon. Og da mener jeg alt. Min sønn og jeg måtte ned i vekt. Han fikk tilbud om slankeoperasjon, mens jeg ventet på svar. Etter 3 og ett halvt år med ett rent helvete og at han fortsatt ikke er frisk og han til nå har vært gjennom over 10 operasjoner, kommer det ikke på tale med noen slankeoperasjon for meg. Jeg valgte Spør Thor sin kostplan og har fra januar gått ned 23 kg og det uten problemer. Livet mitt totalt sett er ikke til å sammenligne.
—————————

Til skrekk og advarsel:

Hei Thor.
Jeg er en dame som er fedmeoperert for 12 år siden. Etter operasjonen har jeg blitt alvorlig syk og alt med mat/vekt og kropp er veldig vanskelig. Jeg har fått irritabel tarm, Morbus Chrons og Sjøgren.
Jeg har fått laktoseintoleranser og reagerer på melkeprotein. Jeg tåler ikke havregryn, får en brennende følelse i magen, og det samme skjer om jeg spiser grovt brød. Lyst brød kan gå. Konstant oppblåst, vond mage, vonde ledd, og vekten rører seg ikke. Om den gjør det så er det i tilfelle i feil retning

Håper å høre fra deg.

Fibromyalgi

Helt fantastisk! Har fibromyalgi og var mye svimmel. Første mnd tok jeg av 2 kg (visste det ville ta lang til pga diagnosen). Har fulgt planen og i dag har jeg tatt av hele 23 kg. Er så fornøyd – ingen smerter lenger. Tidligere måtte jeg ha en lur eller to på sofaen for å hvile. Det trenger jeg ikke lenger. Sårene jeg hadde i lysken og under brystene er forsvunnet, har lagt bort Nexium – har aldri halsbrann lenger. Heller ikke er jeg plaget av ufrivillig vannlating. Alt dette på grunn av dine kostplaner. Livet mitt er totalt endret. Jeg jubler for deg og takker dypt.

————————–

Hei! Tenkte jeg skulle dele min suksess historie. Fikk kostplan 1.2 fleksi i mars, og har til nå gått ned 16 kg. Har Fibromyalgi, Bertolottis, slitasje og prolaps, men er så mye bedre i kroppen med lavkarbo! Når jeg fikk kostplan anbefalt fra Thor fikk jeg og beskjed om at vektnedgang kom til å ta ekstra tid pga nevnte diagnoser, spesielt Fibro, men det har ikke gjort noe siden kroppen fungerer så mye, mye bedre! Trener det jeg vil og går lange turer uten problem 🙂 Kommer til å fortsette med prinsippene i planen alltid, det frister rett og slett ikke å gå tilbake til mye vondt og lite energi!

Har spist etter Thors prinsipper i 2,5 år. Er medisinfri, blodprøver fine, normalt blodtrykk, stabil vekt og nesten symptomfri fra Fibro. Legen min sier at jeg må absolutt fortsette på lavkarbo! Men han har ikke lov å anbefale det til andre med Fibromyalgi hvis de ikke selv foreslår det.

———————–

Hadde fibromyalgi og mye betennelse. Ved å benytte kostplan har jeg gått ned 5 kg på 2 uker og kroppen kjennes ut som den er på vei til å bli 25 år igjen. Ha ei fin uke og takk for en fantastisk kur.

IBS / Ulcerøs Kolitt / Krohns Sykdom / Lekk tarm

«Hei! Nå har jeg brukt kostplan siden midten av august og IBS – magen min er MYE bedre! I tillegg har nesten 20 kg forsvunnet fra kroppen, jeg har endelig oppnådd normal BMI og både humør og overskudd er helt på topp!
De første fire ukene brukte jeg planen slavisk og så fra uke fem plukket jeg lunsj og middager fra hele planen. Tusen takk for kostplanen!»

———————–

Mannen min har også fulgt planen, bare doblet mengde mat i og med at han ikke er slankeoperert og han har en krevende jobb. Han har ulcerøs kolitt og astma, vært veldig
slapp og uvel over lang tid. Nå klarer han seg stort sett uten ventoline og magen har stabilisert seg. Han har også gått ned 8,7kg siden 4 januar.
Han har overskudd av energi og fungerer mye bedre under stress, som vanligvis ville satt han ut av spill pga magen.
Ser fram til tiden framover og er utrolig takknemlig.

———————————

Hei Thor.
Jeg takker av hele mitt hjerte for kostplanen fra deg.
Restene av ulcerøs colitt er helt borte! Ledd- og muskelsmerter er blitt bedre og jeg er fire kilo lettere allerede. Håper også at muskelsmertene også blir borte etter hvert.
Kun etter en mnd på kostplanen. Merket allerede etter en uke at magen roet seg. Maten synes jeg er kjempegod, og savner ikke mitt gamle kosthold.

——————————–

Hei Thor,
Takk for kostplan! Jeg lider av Ulcerøs Colitt og hadde en dårlig periode fra høsten 2018 og tidlig 2019. Jeg prøvde diverse medisiner uten hell. Jeg tenkte derfor jeg ville prøve ut dine råd uten at jeg gikk på medisiner som skulle dempe betennelsen. Etter 2 mnd på kostplanen var jeg kvitt betennelsen! Nå går jeg fast på kostplan da den fungerer på meg og min sykdom.

——————————-

Jeg må bare si tusen takk for kostplanen! Lenge prøvd å gå ned i vekt og bli kvitt mageproblemer, men med null resultat. Etter 3 uker på kostplanen så har jeg nå gått ned 7 kilo og mageproblemene er omtrent borte. Veldig fornøyd så langt. Tusen takk!

—————————-

Jeg startet med kostplan har fulgt den siden påske i fjor, litt sprekker her og der. Har UC, IBS, fibromyalgi, polyartrose og endel allergier bla alle typer mel, soya og nøtter.
Tar omega 3, c-vitamin, magnesium, gelatinpulver og potetmel hver morgen.
Nå har jeg vært hos lege og tatt utvidede blodprøver, og alt var helt topp – bortsett fra litt for høyt jern og D-vitamin i kroppen..

Hei. Har fulgt kostholdsprogrammet ditt i et par måneder nå, og må bare takke deg!
I motsetning til mange av dine pasienter slet jo jeg med vektoppgang, og nå er vekta stabil. Kroppen tar opp de næringsstoffene den skal, ingen vitaminmangler, masse energi til både jobb og trening, og generelt mer ro i kroppen. I tillegg er fordøyelsesplagene kraftig redusert, og jeg er 95% symptomfri fra «kronisk» irritert tykktarm som legene kalte det.

Jeg har fått svar på prøvene som ble tatt pga ulcerøs kolitt. Har hele tiden blitt satt på mer medisiner for betennelsen ikke vil gå ned. Den siste prøven ble tatt ca. 4 uker etter jeg startet
på LCHF kostplan, og den viser at jeg er så godt som betennelses fri..!! Så legen min vil jeg skal begynne å trappe ned på medisin nå, det føles helt uvirkelig.

————————–
Hei, nå har jeg fullført 4 uker med kostplan og hadde aldri trodd det var mulig.
Jeg har halvert smertesprøytene og kuttet helt ut magesår medisinen som jeg tok daglig. Jeg har også mistet 10 kilo. Og huden er nydelig. Dette er det mest geniale jeg har opplevd. Ble helt hekta bare av å lese om kurset. Maten er kjempegod og dette er topp for meg.
Jeg er helt frelst. Tusen Tusen takk Thor

————————–

Jeg vil så gjerne takke deg så mye!!! For at du har laget denne kostplanen som jeg følger. Jeg har på litt over 9 uker gått ned ca 12 kg. Har fått et mye lettere liv og også min mentale helse har blitt langt bedre. Jeg har mye bedre kontakt med mine egne følelser. Kjenner meg ikke avflatet slik jeg gjorde på tabletter. Så utrolig takknemlig for at du orker å hjelpe!!
Vil bare si at du har gitt meg et nytt liv. Jeg var også veldig plaget med en skulder. Folk lo av meg når jeg sa at kanskje kostholdet hadde noe å si. Skulderen er HELT BRA – ikke vært vondt en dag etter den første uka.

————————–

Hei Thor
Takk for den reisen, og opplevelsen jeg har fått av å følge din kostplan. For bare noen få hundrelapper, og mye vilje har jeg fått mye kunnskap, og et helt nytt liv.
Høyt blodtrykk, diabetes 2 er jeg ikke lenger en kandidat for.
Stive ledd, vonde muskler, halsbrann mm. er heller ikke lenger et problem. Jeg lever i dag bokstavelig talt et mye lettere liv.
Jeg har stor glede av og anbefaler deg til alle som er interessert av mine resultater -39 kg. Jeg er veldig takknemlige for at du finns og tusen takk for den jobben du gjør

—————————-

10 uker og ned 12 kg😄. Magen har aldri fungert så bra i hele mitt liv. Superfornøyd

————————–

Hei!
Ønsker å takke for en super plan og et nytt liv. Etter å ha blitt utredet for en mage som ikke fungerer og sterke smerter har jeg fått en ny hverdag med planen din. Hadde også et ønske om å gå ned i vekt, har prøvd det meste ( fitline, grete roede, herbalife osv) uten suksess.
Men etter fire uker på din plan var jeg kvitt 5,5 kg. Så tusen takk

Kreft

En gladmelding: For litt over 3 år siden var jeg ferdig behandlet for kreft. Cellegift og hormonbehandling hadde kjørt kroppen helt i kjelleren, og jeg hadde lagt på meg voldsomt! I
tillegg fikk jeg nevropati smerter i føttene etter cellegiften. Jeg har også hatt lavt stoffskifte i over 20 år.
Julen ifjor var det en venninne som tipset meg om denne nettsiden, og i januar bestilte jeg kostplan. Brukte flere uker på å lese absolutt alt, og i begynnelsen av februar ga jeg vekk alle matvarer i skuffer og skap. Fulgte kostplanen så godt jeg kunne, men siden jeg ikke bor i Norge var det noen små justeringer som måtte gjøres.
I dag har jeg kommet fra sjekk hos min onkolog – alle blodverdier er tipp topp og bedret seg enormt! Minus 27 kg og betraktelig mindre smerter i føttene.
Dette er bare helt fantastisk!! Onkologen min her i Tyskland er overbevist om at dette ene og alene er fordi jeg har forandret kostholdet. Tusen millioner takk Thor! Du har forandret livet mitt.

————————

Gode Thor! Jeg har brukt kostplan i én uke. Hva skjer? Sitter med planer om å vaske tak i morgen. Har vært plaget av senvirkninger etter cellegiftbehandling som fatigue og nevropatiske smerter. Borte! Overvekt etter heftig kortisonbehandling i forbindelse med cellegift pluss lavt stoffskifte. Minus 4 kg første uka! (Ja, jeg vet at mye av det er vann, men inspirerende lell.)

Takk

————————-

Har hatt god nytte av kostplan i kreftbehandlinga eg er inne i no. Har spiserørskreft med spredning til lever og lymfekjertler, og har blitt behandla med FLOT cellegift. Har hatt 8 behandlinger. Lite bivirkninger og god matlyst. Har hatt god tilbakegang av alle tumorer, og vekta har holdt seg stabil. Har hatt endel hårtap, men langt fra alt! Fikk siste kur 2. juni. Har no pause fra behandling til over sommaren.

————————

Hei! Går på kostplan for kreft. Jeg har god matlyst og spiser i hvert fall 4 ganger om dagen. Jeg har begynt å spise et par brødskiver av brødmiksen til hvert måltid, i tillegg spiser jeg sjokoladekaken 2-3 ganger om dagen. Er meget fornøyd merker nesten ikke virkning av cellegiften.

————————-

Jeg har snakket med min fastlege om min livsstilsendring, og hvordan den har latt meg få livet mitt tilbake. Han bekrefter at selv etter mine resultater, har de ikke lov å anbefale pasienter å ikke følge Helsedirektoratet kostanbefalinger, noe du også bekrefter.
Min fastlege er alle tiders og har støttet meg hele veien. Jeg har fortalt om din kostplan og om min livsstilsendring som har reddet meg.
Tusen tusen takk.

———————-

Hei Thor! Jeg har diagnosen trippel negativ brystkreft uten spredning. Går nå på cellegift, EC i 12 uker og taxol 12 uker etter det. Spiser lavkarbo og faster før hver kur. Formen er kjempefin og jeg har ikke vært dårlig, så jeg lener meg på lavkarbo med mye grønnsaker som i kostplanen din. Samt en del urtete, chaga, sitron, fermentert te og jeg går mye. Jeg er overbevist om at kost og faste påvirker dette positivt, men dessverre vil ikke helsevesenet ta det til seg. Der er ingen som fanger opp pasientene og kartlegger de i forhold til kost og livsstil. Hvordan skal de klare å kartlegge sykdom da? Jeg var i så dårlig forfatning før jeg begynte på kostplan, at hadde jeg blitt syk da så tror jeg ikke jeg hadde taklet det så godt som nå. Så igjen takk for jobben du gjør med å spre det glade matbudskap. Ha en fin dag!

———————

For ett år siden fikk jeg påvist kreft i lymfesystemet. Det var stadium 4 med spredning til lever, milt og benmarg. Blodprøvene så dårlige ut og formen var generelt dårlig. Turen gikk til Radiumhospitalet hvor nye blodprøver ble tatt og det ble lagt opp et behandlingsopplegg som skulle starte et par uker senere. Når jeg fikk bekreftet at jeg hadde kreft startet jeg umiddelbart på en av dine kreftdietter og fortsatte med den helt til behandlingen startet. Nye blodprøver ble tatt på sykehuset samme dag som behandlingen skulle starte og det viste seg, til overlegens store undring, at verdiene var blitt bedre. Legen så forvirret ut og spurte «men du har jo ikke startet behandling ennå». Jeg svarte at jeg hadde lagt om kostholdet. Etter 6 måneder med cellegift er jeg nå kreftfri, men det er en type kreft som legene antar vil komme tilbake etter noen år. Jeg er fortsatt på lavkarbodiett men spiser ikke alt som står i kreftdietten. Man antok at immunforsvaret mitt skulle ta skade av behandlingen og det ikke minst skulle gi meg problemer under behandlingen. Med unntak av ett sykehusbesøk pga høy feber har jeg ikke vært syk en eneste gang hverken under eller etter behandling. Immunforsvaret er nå sterkere enn noen gang! Jeg har stor tro på at ved å fortsette på din diett, vil sjansen for tilbakefall minske betraktelig.

Tusen takk for at du deler uvurderlig kunnskap!

Leddbetennelser / Artroser

«Hei, jeg har mistet noe som jeg aldri kommer til å leite etter. Det er 14 kilo på 2 måneder. Det har gått utrolig mye bedre enn forventet.
Jeg har slitt med motivasjonen og for å finne krefter til å endre livsstil. Vekta og manglende motivasjon har vært det første og det siste jeg har tenkt på hver eneste dag i flere år.
Så ble jeg litt nysgjerrig på opplegget til Thor. Det er jeg utrolig glad for.
Nå går jeg lange turer på 2-3 timer uten problemer. Hadde litt vonter i kne, borte vekk. Er fortsatt motivert for å fortsette på veien mot en lettere hverdag.
Føler meg rett og slett kjempehappy.

————————

Har kjøpt kostplan for 1,5 år sidan. Følgte planen, og etter fire veker følgte eg prinsippa. Planen din har gitt meg eit nytt liv. Frå å vere slapp og trøtt, til å ha mykje meir energi. Leddsmerter og mageproblemer er så og seie borte. Bonuset er at eg har gått ned 24 kg. Desse gjekk eg fort ned. Det siste året har eg haldt meg stabil på vekta på ca 60 kg. Tusen takk!!!

———————–

Har fulgt kostplan i seks veker. Pga turnus arbeid har jeg ikke fulgt rekkefølgen på måltida slavisk, men har vært tro mot prinsippa. Sju kilo med sukkerfett har forsvunnet fra min kropp. Kanskje like viktig er at muskelsmertene er redusert til ingenting. Føler en indre ro, og det evige sukkersuget er redusert til det minimale.

———————–

Fulgte den slavisk i fire uker. Så det som en opplæring i ny livsstil. 15 kg ned og halvering av stoffskiftemedisin. Bruker kortere tid og mindre penger på matlaging, og koser meg mer enn noen sinne med maten. Savner ikke noe av det som er dårlig for kroppen.

————————–

Ferdig med 4 uker på kostplan. 10,3 kg i minus. Veldig fornøyd med det, men enda mer fornøyd med at jeg igjen kan gå ei mil uten at knærne hovner og jeg ender med betennelse. (har artrose i begge knær).

———————–

Må bare takke Thor for kostplanen, har gått ned 10 kg og har klart å holde meg på min nye vekt. Har i tillegg blitt kvitt smerter/ stivhet i ledd. Magen er ikke lenger «oppblåst». Jeg er med andre ord strålene fornøyd.

————————–

Hei.
3 uker ut i min nye mattilværelse og er overveldet over hvor godt det funker. Vondter er borte sammen med kilo så dette vil jeg aldri slutte å leve etter!

Lavt stoffskifte

Etter Graves sykdom og fjerning av hele skjoldbruskkjertelen var vektnedgang problematisk. Etter å ha benyttet din kostplan klarte jeg endelig å gå ned de 10 kg og jeg ble gravid mye fortere enn de andre gangene, og jeg er sikker på at dette er pga at kroppen har kommet i harmoni.

———————–

Det funker: jeg har gått fra livvidde på 110 og vekt på 86, over til livvidde på 82 og vekt på
72. Høyde 170. Har lavt stoffskifte. All murring og verk forsvunnet, en dag jeg ved feil spiste jeg sukker og da var verken tilbake. Vondter og verk etter styrketrening har normalisert seg. To første ukene var tøffe, men så gikk det seg til. Gikk fint å faste, selv med stoffskifte problemer. Energien er back og hverdagen rett og slett lettere. Mannen hang seg på, så her i huset er vi blitt 30 kilo lettere siden jul, 15 kilo hver🤩takk for knall god kostplan og info.

————————-

Eg har dei siste 2 åra gått på kostplan og har gått ned 44 kg og fått eit nytt og lettare liv. Så takk til dykk som opna augene mine og fekk meg til å forstå mat og lavt stoffskifte

————————

Endelig klarte jeg å starte hos deg etter dine råd og forslag om kostplan. Jeg vil TAKKE deg for den gode metoden og for at endelig var det en som har hjulpet meg med vekten og måte å spise riktig og tar vare på meg. Jeg har lavt stoffskifte og hadde mistet alt håpet etter å ha prøvd forskjellige metoder uten å lykkes. Siden 14 jan har jeg gått ned fra 75 til 66,7. Dette er stort og jeg er meget takknemlig kjære Thor. Takk For at du hjelper oss i denne vanskelige og viktige prosess med din kunnskap og råd

——————-

Har foreløpig gått ned 9 kg. Vektnedgangen er fantastisk, men det beste er endringene det har gjort for helsen min. Jeg har lavt stoffskifte, og har tidvis hatt såre muskler, vært svært trett og generelt hatt lite energi. Men etter denne livsstilsendringen er jeg kvitt plagene, og har fått en helt annen driv. Jeg føler at jeg kan få til absolutt alt. Det beste med dette, er at det ikke føles som en diett. Maten er veldig god, og endringene er fullt mulig å gjennomføre.

———————

Kjære Thor.
Jeg ELSKER deg!!!!!
Tusen takk for at du med dine kostplaner og kunnskap har hjulpet meg i å få ett nytt liv
Jeg startet på kostplan 2.3 den 5 januar i år. Jeg har LS og fjernet hele skjoldbruskkjertelen i 2005, siden den gang har jeg slitt med kraftig overvekt, lite energi, selvmordstanker, depresjon, høyt blodtrykk og fibromyalgi. Nå har jeg klart å gå ned 23 kilo, er lykkelig, livsglad og har flere tonn med energi. Smertene i kroppen er borte og livet smiler.
På jobben har min livsstilsendring motivert 3 av mine kolleger til å bestille kostplaner hos deg og de kommer nå og takker meg for at jeg har inspirert dem og anbefalt DINE kostplaner til dem
Tusen takk for at du har gitt meg gleden av å leve igjen

Ny kropp

Bare en liten tilbakemelding så langt i løpet! Da jeg startet på kostplan hadde jeg mange plager; verking i ledd, muskelsmerter, dårlig nattesøvn, nedsatt energi, depressiv tilstand, fordøyelsesplager, ukontrollert spising (og en vekt på vei oppover), rosacea Ja, i det hele tatt litt av hvert. I dag kan jeg måle en vektnedgang på drøye 7,5 kg (jeg var ikke overvektig). (Nevner også minus 30 cm fordelt rundt på kroppen.) Jeg har nå en vekt jeg er svært fornøyd med! De andre plagene mine er borte!
Jeg har registrert at rosacea blir svært mye bedre, men blir litt synlig dersom jeg har drukket rødvin. Men den har uansett dempet seg betraktelig.

—————————-

«Hei. Jeg er så glad og takknemlig at i dag kom tårene, jeg har gått på kostplan og er så fornøyd. Nå trener jeg fast på Spenst 5 dager i uken og går minst 5 km hver dag. Jeg startet treningen etter en måned på nytt kosthold. Jeg har mye mindre vondter og slipper mange medisiner, har snart bare igjen betablokker. Jeg er ikke så opptatt av kiloene, trenger ned 15 kg, og kjenner dem siger av. Mest opptatt av og fornøyd med alle andre goder.
Takk for at du gidder Thor

————————–

FRA BOLLEMUS TIL KLATREMUS..
I dag er det 2 år siden jeg satt på flyet på tur til Gran Canaria for å møte Thor Foseid, Ulrika Davidsson og en gjeng norske og svenske herlige mennesker. Litt deppa, full i smerter liten energi, trangt var det i flysetet.. livet smilte ikke akkurat..
Nå, 2 år etter er formen på topp! Masse energi, nesten ingen fibro smerter, allergi og psoriasis nesten helt borte. IBS magen er helt fin. Pluss mange andre helsegevinster.
For første gang i mitt liv er jeg nå normalvektig. Har vært Norgesmester i jojo slanking i ca 30 år! De siste 14 mnd har vekta vert stabil.
Og nok en gang, tusen takk til Thor og dere andre som har gitt meg et meningsfylt liv tilbake.

—————————–

Hei. Ja ikke vet jeg Thor, men kanskje du? Jeg har blitt diagnostisert med Polynevropati og Tynnfibernevropati, ett smertehelvete, men nå har jeg nesten ingen smerter lenger og jeg har redusert smertestillende fra tre ganger for dagen til en, kun kvelden. Jeg hopper og spretter, trener på Spenst, og går turer, uten vondt hele tiden. FANTASTISK.
Tusen takk for at du gidder og hjelpe meg.

—————————–

Kjenner god effekt fra dietten – egentlig helt fantastisk hvor fort jeg ble kvitt vondter som jeg hadde på en måte bare akseptert at de var der. Har gått ned litt over 7kg på 2,5 uker- helt fantastisk- tusen takk
Har ingen søtsug og har masse mer energi og er mer klar i hodet. Heller ingen tegn til mageplager.

———————–

Her kjem mi historie, så langt. 15 kilo ned i vekt. All maurande verk i kroppen borte. (Sit att i dei store ledda) Fått att god nattesøvn. Har fått ny livskvalitet. Herlig. Har ikkje hatt noken sprekkar, og vil leve på slikt kosthold i framtida. Ser ikkje noken grunn til å endre på noko som gjer kroppen min så godt. Eg har som mål å gå ned 5 kg til, og premien min blir turen til Gran Canaria. Gler meg.

——————————–

Hei! Jeg har brukt kostplan i snart ett år og er veldig glad for resultatet! Jeg er vesentlig bedre i kroppen og alle smerter er redusert. Bivirkningen er at jeg har gått ned 15 kg som jo er flott!

—————————-

Hei Thor! Har gått på kostplan siden midten av mai og har nå gått ned 6kg og er snart i mål. Har i tillegg sluttet å miste så mye hår og neglene mine, som alltid fliste seg opp, er nå sterke og harde. Min mann har fulgt kostplanen også og har gått ned 7 kg og har endelig fått orden på sin trøblete mage. Vil takke deg for at du har engasjert deg i dette kostholdet til nytte for alle oss andre. Mat og helse er to sider av samme sak.

————————

Tusen takk for at du lagde kostplan! Etter kun 3,5 uker på kostplanen er kroppen blitt en helt annen. Jeg har slitt med IBS/lekk tarm og for lite gode tarmbakterier og candidainfeksjoner så lenge jeg kan huske. Jeg er 35 år nå og fikk god hjelp på Balderklinikken i 2001 og 2012, men som du skriver selv så er det vanskelig å holde en diett når kroppen føles frisk og rask igjen (men nå har jeg lært og det er ingen vei tilbake ).
Det mest fascinerende (med unntak av at jeg har gått ned 6 kg, ikke lenger ser ut som om jeg er gravid i 6. måned, ikke har soppinfeksjon lenger, sexlysten er tilbake, jeg får på meg klær som jeg brukte før jeg ble gravid for 6 år siden og jeg er blitt kvitt daglig diaré og kvalme) er at bekkensmertene som jeg har slitt med omtrent daglig siden minstemann ble født har blitt borte og det samme har menssmertene. Det var nok et stort inntak av penicillin og antibiotika da jeg var liten sammen med loff, banan og corn flakes som ødela magen min.

—————————

Da jeg hadde gått på kostplanen i ca 6 uker fikk jeg et overskudd jeg aldri har hatt før. HELT RÅTT!!!! Ikke vondt i kroppen heller. Så jeg vet det virker. Tusen takk for at du har laget disse kostplanene.

————————-

Hei. Jeg er ei dame på 33 år som i det siste har slitt med smerter i hele kroppen, spesielt etter en dag på jobben var bena helt stive på kvelden. Etter bare to uker på dette kostholdet er smertene og stivheten helt borte. Jeg begynte en periode å lure på om det feilte meg noe revmatisk, så det er jo helt utrolig. Men hva er det som har gjort den store forskjellen på så kort tid?!
Takk for gode kostplaner

—————————–

Her er mine erfaringer med kostplan. Etter 10 uker, 4 hvor jeg fulgte planen slavisk, og 6 uker hvor jeg følger prinsippene, har jeg blitt «et nytt menneske». Jeg har gått ned over 12 kg, blitt kvitt fettlever og en kronisk hoste. Jeg kan nå trene akkurat så mye jeg vil. I dag jogget jeg 7 km, og de første 3 km var i et ganske så bratt terreng! Nå kommer jeg til poenget. Jeg ble ikke sliten. Pusten var rolig og kontrollert, og det er ganske utrolig. Jeg har også en opplevelse av å ikke ha lyst på det jeg ikke skal spise. Tusen takk for hjelpa, Thor.

Overvekt.

Hei, min sønn har fulgt din kostplan og gikk ned 30 kg. Etter det ved fortsatt å følge dine prinsipper har han gått ned 50 kg til. Han har ME og har vært sengeliggende i mange år. Han brukte Metformin under de 30 første kg. Han er nå tilbake i hverdagen og er mye bedre.

————————-

Hei! Min mann har etter råd fra deg begynt å følge kostplan. Dette har fungert over all forventning og han vil fortsette med denne. Min mann har gått ned 15 kilo og har fått et «nytt» liv!

————————–

Tusen takk for all hjelp og super kostplan, jeg har gått ned 54 kg og har ca 5 kg igjen før jeg har nådd målet på ca 60-62 kg (er 1,64 cm høy). Da har jeg gått ned ca halve meg, veide 120,9 kg når jeg startet.
Jeg er redd for å legge på meg (som jeg har gjort i 35 år) så kommer til å fortsette å leve på kostplanen. Endelig en «slankekur» livsstilsendring man faktisk kan kose seg med.
Tusen takk!

————————

Jeg har nå levd etter prinsippene dine i kostplan og gått ned 28,5 kilo siden starten. Problemet nå er at jeg ikke ønsker å gå ned mer i vekt, egentlig for 2-3 kilo siden. Hva kan jeg gjøre for å stoppe vektnedgangen?? Jeg spiser mer mat enn det som står i kostplanen og faster ikke.
På forhånd takk for svar og god helg.

—————————

Startet på kostplan og kiloene forsvant fortere enn jeg klarte å telle. Jeg gikk ned over 40 kilo. Jeg prøver nå å beholde vekten, men kostplanen er beregnet på vektnedgang og lite egnet til å beholde vekten. Vekten går fremdeles ned. Kan du hjelpe meg der?

————————–

Jeg har i løpet av mitt snart 60 år gamle liv, prøvd «tradisjonelle slankekurer» maaaange ganger Jeg gikk alltid opp alt jeg hadde gått ned, og ofte litt til etter hver slankekur.
Evjeklinikken holder fremdeles på med denne type slanking som jeg «utsatte meg for» så mange ganger. SÅ oppdaget jeg, for 2 år siden, Thor Foseid og hans kostplaner og kunnskap om slanking, men kanskje det aller viktigste er det fokuset han har på sammenhengen mellom kost og helse👍
Jeg gikk ned 17 kg, ble for første gang kvitt en del helseproblemer, og kan aldri noen gang tenke meg å gå over til den kosten myndighetene anbefaler. Nok er nok, og jeg håper virkelig at myndighetene snart våkner!

————————-

Ja tusen takk 🙂 Kostplanene dere lager er helt fantastisk. Gått ned 12 kg på litt over seks uker.

—————————

Jeg vil her nytte sjansen til å takke deg for det banebrytende arbeidet du gjør. Fra jeg selv begynte med kostplanen (og gått ned vel 40 kg) har jeg talt varmt til mennesker rundt meg om å gå over til et moderat LCHF kosthold. Litt etter litt hanker jeg inn ulike mennesker som nå kjøper seg ulike kostplaner, og jeg er spent på resultatene. Takk for alt research du gjør, at du sjekker opp i det siste innen forskning etc.

—————————

Jeg kjøpte kostplan fra deg som et siste forsøk på å skulle gå ned i vekt da jeg synes at jeg hadde forsøkt alt de siste to årene for å gå ned noen kilo. Min datters bryllup ble målet og jeg trodde jeg tok hardt i når jeg satte det til minus 10 kilo. Startet 2. oktober og allerede til jul var målet nådd. Jeg trodde ikke mine egne øyne hva vekta fortalte. Satte da et nytt mål om totalt 15 kilo, men da bryllupsdagen opprant var jeg 19 kilo lettere enn da jeg startet. Har nå levd etter prinsippene og er nå klar for å ta av de siste kiloene. Gleder meg til å sette i gang igjen, for det har gått så greit.
I tillegg har mange av mine «hverdagsplager» også forsvunnet som halsbrann, udefinerte mageplager, smertefulle føtter og eksem. Livet er blitt så mye bedre generelt.

————————

Hei! Jeg kan fortelle dere at etter 1 år og 2 mnd med kostplan, har hverken hosten, fettlevera eller kiloene kommet tilbake.
Jeg gikk ned 17 kg tilsammen med dette kostholdet, og jeg kommer aldri til å gå tilbake til mitt tidligere kosthold. Og det hele begynte med en kostplan fra Thor.

————————

Hei,
Jeg har nå mistet 30 kg. Takket være deres plan. Jeg er evig takknemlig, og har lagt om kostholdet for resten av livet.

—————————

Jeg vil bare takke for en fantastisk kostplan. Jeg har levd hele livet på diverse kurer, men denne er den eneste som virkelig har hjulpet meg, gått ned 30 kg.

————————-

Har gått ned over 70 kg på dietten din og fått en helt annen livsglede og hverdag

————————-

Jeg og mannen min lever et nytt liv og har mista 66 kilo. Skjønner ikke at jeg ikke har prøvd dette opplegget før.

———————–

For snart ett år siden hadde jeg og mannen min en alvorssamtale. Vi nærmet oss 50 og livet gikk på repeat. Sliten, deppa, lite aktiv og livsstilssykdommer sto nærmest i kø. Nå er vi tilsammen 41 kilo lettere og har et aktivt og lykkelig liv!
Vi er deg evig takknemlig!

Plakk i årer / åreforkalkning

Hei Thor. Vært hos diabetes spesialist i dag.
Tatt ultralyd av halsårer og på venstre side var plakk i åren redusert med 30% på 3 måneder. Dette er takket være din kostplan!!!!! Jeg er ydmyk og veldig takknemlig.
Hurra for deg!

————————

Var hos min diabetes lege i går. Hadde 6,2 i langtidsblodsukker. En åre i halsen var blitt en god del mindre avleiring i siden jeg var der i august. Han og jeg var glad og imponerte over at Thors kostplan er grunn til dette fantastiske resultatet. Har også redusert vekten med mange kilo.

PMS / Ufrivillig barnløs / PCOS / Kvinnesykdommer

Hei, Thor.
Det mest fascinerende (med unntak av at jeg har gått ned 6 kg, ikke lenger ser ut som om jeg er gravid i 6. måned, ikke har soppinfeksjon lenger, sexlysten er tilbake, jeg får på meg klær som jeg brukte før jeg ble gravid for 6 år siden og jeg er blitt kvitt daglig diaré og kvalme) er at bekkensmertene som jeg har slitt med omtrent daglig siden minstemann ble født har blitt borte og det samme har menssmertene. Det var nok et stort inntak av penicillin og antibiotika da jeg var liten sammen med loff, banan og corn flakes som ødela magen min.

———————–

Jeg jobber som gynekolog og har ila det siste året oppfordret flere av mine pasienter til å sjekke ut planene deres. Har fått mange fornøyde tilbakemeldinger.
Stå på videre folkens, dere gjør en VIKTIG jobb!

—————————

En tilbakemelding fra en gynekolog:
Jeg har anbefalt kostplanen til nokså mange overvektige pasienter og får stadig gode erfaringer med kvinner og par som lykkes med disse kostplanene. Noen blir åpenbart litt overrasket over at deres IVF lege anbefaler en FB side som heter «Spør Thor» men de som prøver og klarer kommer fornøyde tilbake.

—————————-

Jeg er en kvinne på 28 år, og jeg og min samboer har særdeles gode erfaringer med å spise lavkarbo og har fulgt din kostplan 0 i noen måneder nå. Før jeg kjøpte din kostplan, testet jeg lavkarbo i ulike varianter i flere år, og leste flere bøker av Dr. Hexeberg, Atkins, Lindberg med flere, og er per i dag symptomfri fra PCOS. Jeg har alltid vært normalvektig og med sixpack, og hatt tykt hår (jeg sier ikke dette for å skryte, altså, men for å få frem at hvordan en person med pcos ser ut ikke nødvendigvis trenger å ha sammenheng med helsa på innsiden), likevel var jeg rett og slett infertil og slet med andre plager grunnet en hormonell ubalanse. Alt dette er borte nå!
Samboer er i dag nesten symptomfri fra fibromyalgi og andre plager ved hjelp din plan. «Ekspertene» skrev bare ut ulike former for smertestillende til ham og lurte på om han ville sykmeldes. Han er i full jobb i dag.
Han har også vært slank og veltrent hele livet, så heller ikke han har egentlig tenkt så mye på kosthold, og «ekspertene» har ikke gitt noen indikasjon på at løsningen ligger der. Heldigvis fant vi ut av det selv og din kostplan har gitt oss en helt ny hverdag.
Nå har vi endelig fått barnet vi så lenge ønsket oss.

—————————–

Da jeg har PCOS og eosinofil øsofagitt. Har slitt med sure oppstøt og mye kvalme.
Jeg har spist lavkarbo før og nevnte til deg at jeg ikke var kvalm da jeg spiste lavkarbo sist. Du ba meg sende en mail om jeg starta med kostplan fra deg, om kvalmen holdt seg unna denne gangen også og gjett hva, har ikke vært kvalm i det hele tatt. Etter 8 uker har jeg gått ned 10 kg. Føler meg friskere enn på lenge, og det føles så bra. Brødet jeg har kjøpt er skikkelig godt, og så er det så lettvint å lage.
Masse energi både hjemme med små barn og i en stressende jobb. Helt fantastisk!

Testosteron (lavt nivå)

Hei, min mann har gått på kostplaner i snart 3 uker. Etter 2 uker på kostplanen var han hos legen og tok blodprøver for å sjekke at alt var i orden og alt var helt perfekt! Det beste og mest utrolige er at min mann har slitt med for lavt testosteron, det har vært så lavt som 2,4. Han har fått medikamenter av legen. Gikk på dette i 2mnd, men testosteronet ville ikke øke. Han sluttet på dette siden det ikke funket likevel. Men etter 2 uker på kostplanen har testosteronet steget til 11!! Det er jo bare helt fantastisk! Han angrer ikke ett sekund på at han begynte på en av kostplanene dine.

Urinlekkasje

Hei. Jeg har hatt mange positive virkninger av dette kostholdet, men tenkte at urinlekkasje, nei det virker det nok ikke på.
Nå, for 2 måneder siden, glemte jeg tabletten min i to dager før jeg husket på den, og fant ut at jammen, jøss, jeg har jo ikke merket noen forskjell!
Har siden det ikke tatt flere tabletter. Kan ikke si at jeg er 100 % kurert, men altså ikke verre uten nå, enn det jeg i ca 10 år var med tabletter. Og jeg merket tidligere godt hvis jeg glemte den.
Dette synes jeg er helt fantastisk. Tenker det er flere enn meg som kunne synes det var interessant, det er jo tross alt et nokså vanlig problem.
På forhånd takk, og igjen en stor takk for det flotte arbeidet du gjør til hjelp for så mange.

    Handlekurv0
    Det er ingen produkter i handlekurven
    Fortsett å handle
    0
    Cart