Velg kostplan - Spis deg slank og frisk!

Velg kostplan

Endelig!

Vårt datasystem – basert på kunstig intelligens, kan nå fortelle deg eksakt hva du skal spise for raskest mulig å gå ned i vekt (inntil 10 kg på 4 uker – kanskje mer), eller hvordan du på få uker kan spise deg frisk eller bedre fra en rekke forskjellige livsstilsykdommer.

 

Bli medlem av FB-gruppen «Spør Thor». Der treffer du mer enn 67 000 andre medlemmer – alle med interesse for hvordan de kan gå raskt ned i vekt, eller spise seg friske eller bedre fra en rekke livsstilsykdommer.

Start ditt nye liv i dag – det er bare noen tastetrykk unna! 

Slik går du fram: 

Det første du må gjøre er å fortelle om du hører til «Alternativ 0», «Alternativ 1», «Alternativ 2», «Alternativ 3» eller «Alternativ 4» (se nedenfor). Husk; du kan ikke velge alle fem alternativene.

ALTERNATIV 0

Her finner du en kostplan som kombinerer et ketogent kosthold med vegetariske prinsipper. En unik kostplan du ikke finner noe annet sted. Kostplanen er svært godt egnet for alle som ønsker å gå ned i vekt, og/eller spise seg friske eller bedre, fra en eller flere livsstilsykdommer, men som samtidig ønsker å å legg spesiell vekt på hensynet til dyrevelferd og et renere miljø.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 1

Jeg er helt frisk og ønsker og gå raskest mulig ned i vekt. Jeg ønsker en kostplan som er litt ekstrem og som inneholder korte «fasteperioder».
430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 2

Jeg er helt frisk og ønsker og gå raskt ned i vekt. Jeg ønsker en kostplan som inneholder alle måltider i løpet av en dag (3 hovedmåltider og 2 mellommåltider), men som samtidig gir meg mulighet til å innføre korte « fasteperioder » om jeg skulle ønske det.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 3

Jeg ønsker en kostplan som – avhengig av hvordan den praktiseres, kan gi en rask vektreduksjon uten å måtte «faste», men også med mulighet for å innføre korte «fasteperioder» om det er ønskelig. I tillegg må kostplanen kunne praktiseres slik at den gir normalvektige et helsefremmende kosthold. Dvs en kostplan som er familievennlig og passer alle fra 4 år til 100 +. Kostplanen må også ta hensyn til de diagnoser/utfordringer jeg har merket av senere.

Husk at om det er flere enn deg som skal benytte kostplanen så må du ta hensyn til alle når du besvarer spørsmålene du får under Alternativ 3.
430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 4

Dette alternativet skal kun benyttes av personer som har vært i kontakt med Thor Foseid, og som har fått anbefalt hvilken kostplan de skal velge.

 

430,– ENGANGSBELØP
    Cart