Velg kostplan

Endelig!

Vårt datasystem – basert på kunstig intelligens, kan nå fortelle deg eksakt hva du skal spise for raskest mulig å gå ned i vekt (inntil 10 kg på 4 uker – kanskje mer), eller hvordan du på få uker kan spise deg frisk eller bedre fra en rekke forskjellige livsstilsykdommer.

Etter 20 år med en helt unik suksess (noen kaller det små mirakler) har forsker, foredragsholder, forfatter og ernæringsrådgiver Thor Foseid samlet all sin erfaring, kunnskap og sine forskningsresultater i en og samme datamaskin. Klikk deg inn på datamaskinen og kryss av på de spørsmålene datamaskinen stiller. Du er helt anonym, ingen ser hva du krysser av. Basert på kunstig intelligens vil datamaskinen gi deg forslag på en kostplan skreddersydd for deg og dine utfordringer. Den kostplanen som datamaskinen setter sammen er også unik ved at den – avhengig av hvordan den praktiseres, kan benyttes av alle i en familie – liten som stor, fra 4 år til 100 +. Husk; du må ikke være overvektig eller ha en eller flere helseutfordringer for å spise riktig.

Om du tviller på om en persontilpasset kostplan er noe for deg – klikk deg inn her og les noen av de mange tusen tilbakemeldingene fra mennesker som har fått et nytt liv.

For å få tilsendt en persontilpasset kostplan betaler du kun kr 430,-. En kostplan kan betales med VIPPS eller kredittkort og du får kostplanen tilsendt som mail umiddelbart.

Bli medlem av FB-gruppen «Spør Thor». Der treffer du mer enn 65 000 andre medlemmer – alle med interesse for hvordan de kan gå raskt ned i vekt, eller spise seg friske eller bedre fra en rekke livsstilsykdommer.

Start ditt nye liv i dag – det er bare noen tastetrykk unna! 

Slik går du fram: 

Det første du må gjøre er å fortelle om du hører til «Alternativ 0», «Alternativ 1», «Alternativ 2», «Alternativ 3» eller «Alternativ 4» (se nedenfor). Husk; du kan ikke velge alle fem alternativene.

ALTERNATIV 0

Her finner du en kostplan som kombinerer et ketogent kosthold med vegetariske prinsipper. En unik kostplan du ikke finner noe annet sted. Kostplanen er svært godt egnet for alle som ønsker å gå ned i vekt, og/eller spise seg friske eller bedre, fra en eller flere livsstilsykdommer, men som samtidig ønsker å å legg spesiell vekt på hensynet til dyrevelferd og et renere miljø.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 1

Jeg er helt frisk og ønsker og gå raskest mulig ned i vekt. Jeg ønsker en kostplan som er litt ekstrem og som inneholder korte «fasteperioder».
430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 2

Jeg er helt frisk og ønsker og gå raskt ned i vekt. Jeg ønsker en kostplan som inneholder alle måltider i løpet av en dag (3 hovedmåltider og 2 mellommåltider), men som samtidig gir meg mulighet til å innføre korte « fasteperioder » om jeg skulle ønske det.

430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 3

Jeg ønsker en kostplan som – avhengig av hvordan den praktiseres, kan gi en rask vektreduksjon uten å måtte «faste», men også med mulighet for å innføre korte «fasteperioder» om det er ønskelig. I tillegg må kostplanen kunne praktiseres slik at den gir normalvektige et helsefremmende kosthold. Dvs en kostplan som er familievennlig og passer alle fra 4 år til 100 +. Kostplanen må også ta hensyn til de diagnoser/utfordringer jeg har merket av senere.

Husk at om det er flere enn deg som skal benytte kostplanen så må du ta hensyn til alle når du besvarer spørsmålene du får under Alternativ 3.
430,– ENGANGSBELØP

ALTERNATIV 4

Dette alternativet skal kun benyttes av personer som har vært i kontakt med Thor Foseid, og som har fått anbefalt hvilken kostplan de skal velge.

 

430,– ENGANGSBELØP
    Cart